HR specialist en intermediair voor managementfuncties binnen elke discipline

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Wie zijn wij

VLEX recruitment - hr advies

In september 2003 startte Jaap als intermediair onder de naam VLEX. VLEX was gericht op de bemiddeling van financieel specialisten met minimaal een afgeronde HBO-opleiding, vanuit drie diensten: werving & selectie, interim-management en detachering.

In de loop der tijd legden opdrachtgevers van VLEX steeds meer vragen neer die betrekking hadden op management uit andere disciplines, zoals HR, general management, marketing, sales, backoffice en techniek.

VLEX heeft zich daarom ontwikkeld tot een organisatiebrede intermediair voor managementfuncties binnen elke discipline. Als opdrachtgever hebt u aan VLEX één aanspreekpunt voor alle disciplines binnen uw organisatie.

Jaap Vlekke

Jaap Vlekke heeft een achtergrond als commercieel manager. Met ruim twintig jaar ervaring als arbeidsbemiddelaar heeft hij zich ontwikkeld tot een allround recruiter.

Jaap is begonnen als vestigingsmanager bij een uitzendorganisatie gespecialiseerd in technische, administratieve en ongeschoolde arbeid. Na drie jaar groeide hij door tot districtsmanager, in welke functie hij verantwoordelijk was voor de resultaten van zes vestigingen.

Jaap Vlekke

Mobiel 06 53 59 72 77
Email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Joost Koedoot

Een eerste stap in de verdere groei van onze organisatie is de participatie van Joost Koedoot.

Joost Koedoot heeft ruime ervaring als HR adviseur en HR manager, opgedaan tussen 2000 en 2011 in dienst van diverse werkgevers in de profitsector. Begonnen in de Rotterdamse haven als projectmedewerker P&O maakte hij al snel de overstap naar de grootste horecagroothandel van Nederland, waar hij vijf jaar werkte als regio P&O adviseur.

Vanaf dat moment loopt retail als een rode draad door zijn carrière. Na een uitstap als eindverantwoordelijke voor de P&O-afdeling in een productiebedrijf en een interim-opdracht in de logistiek, werkte Joost de afgelopen drie jaar als hoofd P&O bij de grootste totaalgroothandel van Nederland.

In augustus 2011 startte hij als zzp'er met de invulling van HR interim-opdrachten. De eerste opdrachten waren HR adviseur bij een grote bedrijfscateraar, projectmedewerker bij een thuiszorgorganisatie en business unit personeelsmanager bij de grootste beveiligingsorganisatie van Nederland.

Joost gebruikt zijn uitgebreide netwerk niet alleen voor de invulling van interim-opdrachten, maar ook voor het invullen van opdrachten op het gebied van werving & selectie. Mei 2012 besloot hij zowel zijn interim- als werving & selectie activiteiten onder te brengen bij VLEX recruitment - hr advies.

Joost Koedoot

Mobiel 06 18 22 16 51
Email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Vacatures en opdrachten

Contactgegevens

VLEX recruitment - hr advies
Dorpsstraat 154
2903 LB Capelle ad IJssel

T 010 - 427 00 73
F 010 - 427 07 05
E Joost Koedoot - jk@vlex.nl
E Jaap Vlekke - jvl@vlex.nl

Volg VLEX