HR specialist en intermediair voor managementfuncties binnen elke discipline

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Werkwijze

Zoekt u een financieel directeur, HR manager, technisch manager, algemeen directeur of afdelingsmanager? Wij zijn dé intermediair voor managementfuncties, binnen elke discipline van uw organisatie. Daarnaast zijn wij specialist als het gaat om HR advies.

WERKWIJZE - WERVING & SELECTIE

Voor de succesvolle plaatsing van vast personeel binnen uw organisatie beschikt VLEX over een groot bestand aan kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Wij zijn dagelijks op zoek naar professionals, met de specifieke kennis en ervaring die u wenst.

Onze werkwijze bestaat uit verschillende fases:

Fase 1

Samen met u stellen we de functiebeschrijving van de vacature op en maken we een profielschets van de kandidaat. We beschrijven de opleidingseisen, de benodigde competenties en de gewenste persoonlijke eigenschappen van de kandidaat. Ook beschrijven we de bedrijfscultuur en de sfeer in uw organisatie en het team.

Fase 2

We maken afspraken over de voorwaarden, die we vastleggen in een overeenkomst.

Fase 3

In ons bestand en ons netwerk gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat voor uw organisatie. Na grondige interviews en het inwinnen van referenties, stellen wij geschikte kandidaten aan u voor. U krijgt van elke kandidaat een curriculum vitae en een verslag van het intakegesprek, inclusief motivatie, salarisindicatie en beschikbaarheidsdatum. Uiteraard kunnen wij een assessment of psychologische test van de kandidaten verzorgen.

Fase 4

Nadat de functie is ingevuld houden wij contact met zowel u als de kandidaat, in ieder geval tot na de proefperiode.

WERKWIJZE - INTERIM-MANAGEMENT

Voor de succesvolle invulling van een interim-opdracht beschikt VLEX over een uitgebreid bestand met zelfstandige interim-managers (zzp'ers), met minimaal een afgeronde HBO+ opleiding. Deze door ons geselecteerde professionals zijn uitstekend in staat uw vraagstukken op te lossen en uw projecten te managen of uit te voeren. Alle door ons geselecteerde interim-managers zijn in het bezit van een Verklaring Arbeidsrelatie (VAR).

De inzet van een interim-manager is dé oplossing als binnen uw organisatie voor een specifieke opdracht de benodigde kennis en kunde ontbreekt. Ook voor de opvang van pieken in werkdruk of de vervanging van afwezige medewerkers door bijvoorbeeld onverwacht vertrek, ziekte of verlof, is de inzet van een interim-manager een uitstekende oplossing.

Een andere mogelijkheid is detachering. VLEX neemt kandidaten zelf in loondienst, voor de duur van een project. Na een vooraf overeengekomen periode kunt u deze kandidaat bij u in dienst laten treden.

Vacatures en opdrachten

Contactgegevens

VLEX recruitment - hr advies
Dorpsstraat 154
2903 LB Capelle ad IJssel

T 010 - 427 00 73
F 010 - 427 07 05
E Joost Koedoot - jk@vlex.nl
E Jaap Vlekke - jvl@vlex.nl

Volg VLEX